logo incluvisie

Inclusief Perspectief gesprek Utrecht

Inclusief Perspectief gesprek werkgevers en werkzoekenden.

Woensdag 9 oktober: Solgu van 15.00 – 17.00 op de Churchilllaan 11 1e étage in Utrecht. 

 

groep mensen in gesprek

Krapte op de arbeidsmarkt?

Dit is de kans voor werkgevers en werkzoekenden om elkaar vragen te stellen en vooroordelen te bespreken. Werkgevers kunnen zo onbekend talent aanboren!

logo Inclusief Perspectief

Ben je werkgever?

Overweeg je om mensen met een arbeidsbeperking aan te nemen, maar twijfel je over hoe dit in zijn werk gaat? Je vraagt je misschien af welke vragen gepast zijn tijdens een sollicitatiegesprek, of extra begeleiding noodzakelijk is en of je bedrijf of organisatie veel moet aanpassen. Je wilt immers niet dat de werkdruk voor je huidige team toeneemt.

We snappen je zorgen. Het aannemen van iemand met een beperking roept vragen op. Maar wist je dat veel sollicitanten met een beperking net zo goed benieuwd zijn hoe open ze kunnen zijn over hun situatie en of een werkgever sowieso wel voor hen openstaat? Erkent de werkgever hun talenten wel?  Er zijn dus aan beide kanten vragen.

Ben je werkzoekende met een beperking?

Je hebt misschien negatieve ervaringen opgedaan tijdens het solliciteren. Dat maakt onzeker. Aan de andere kant weet je dat jij talenten hebt. Maar hoe vertel je over je beperking, wat zeg je wel en niet en wat zou de werkgever willen horen. Hoe zorg je ervoor dat de werkgever jou ziet en niet je beperking?

Beide partijen hebben dus vragen, ga daarom met elkaar in gesprek.

Het SOLGU organiseert in samenwerking met Inclusief Perspectief (een project van Incluvisie.nl) een bijeenkomst waar werkgevers en potentiële werknemers met een beperking elkaar kunnen ontmoeten. Dit is dè kans om elkaar direct vragen te stellen, zorgen te delen, en te ontdekken hoe jouw bedrijf kan profiteren van het aannemen van divers talent.

 

Werkzoekenden ontdekken hoe een fijn gesprek meer perspectief op werk biedt.

We praten open over wederzijdse vooroordelen en mogelijkheden.  Alles kan en mag gevraagd worden.

Het gesprek wordt geleid door professionals die uit ervaringen weten dat werken met een beperking heel goed mogelijk is.

 

Aanmelden en meer info:

Werkgevers en werkzoekenden kunnen zich aanmelden via deze link    Lukt dat niet dan kan je je aanmelden bij Roos Hoelen, via mail: roos@incluvisie.nl of bel: 06 – 20 91 58 20

 

Logo Solgu      logo incluvisie